Szigetüzemű napelemes rendszer

Hálózat-független elektromos áramtermelés

Egyre többen gondolják úgy, hogy lakásuk, házuk, üzemük áramellátásának biztonsága nem alapozható kizárólag a közcélú hálózat működőképességére. Az utóbbi időben egyre gyakrabban szembesülünk az úgynevezett black-out (nagy területeket érintő, teljes hálózati kimaradás) jelenségével. Az ingatlanok világítása, fűtése, szellőztetése, a háztartási gépek működése, mind a folyamatos áramellátás függvénye. Leszögezhetjük, hogy ha nincs elektromos, a háztartásban semmi sem működik. Rendszereink erre a kritikus kérdésre adnak pozitív választ.

szigetüzem

Fogyasztás-optimalizálás

Annak érdekében, hogy rendszereink optimálisan működjenek, nemcsak a termelést kell az adott rendszermérethez képes maximalizálni, de a fogyasztást is optimalizálni szükséges. A nem túl távoli jövőben várható, hogy az energiaszolgáltatók – a magyar hatóságokkal egyetértésben – differenciált árakat fognak alkalmazni attól függően, hogy területükön hogy alakul az áramtermelés és fogyasztás egyensúlya. Ahhoz, hogy a legalacsonyabb áron vételezzünk a hálózatból és a legmagasabb áron tápláljunk be, sikeresen alkalmazhatjuk az úgynevezett fogyasztásra optimalizált vezérlést.

szigetüzem

Költséghatékony termelés, távmonitoring, gyors megtérülés

Költséghatékonynak nevezzük azt a termelést, ami egységnyi beruházási költségre vetítve a legtöbb termelést és a legalacsonyabb üzemelési – karbantartási költségeket eredményezi. Ezt a célt segíti a rendszereinkben alkalmazott számítógépes termelés optimalizálás és távfelügyelet.

szigetüzem

A holnap rendszereit építjük

Meggyőződésünk, hogy mai volatilis világunkban ügyfeleink egyre jobban igénylik majd az energiafüggetlenséget, optimalizációt és a gazdaságos és biztonságos működést. Ezek a rendszerek ma még nem elterjedtek, de cégünk szakembergárdája, szakmai tapasztalata, valamint szoros kapcsolata a világ vezető gyártóival és kutatóival, már most lehetővé teszi, hogy a közeljövő rendszereit már most felszerelhessük Önöknek.

szigetüzem